Lavazza voor Horeca

Lavazza, de ultieme koffiebeleving in uw zaak

Liever de ultieme koffiebeleving bij u in de zaak? Dan biedt Lavazza u een brede lijn aan professionele koffiemachines, de beste kwaliteit koffiebonen en een goede en professionele ondersteuning door het salesteam en onze barista’s. Maar het is niet alleen dát! Er zijn namelijk onbeperkte mogelijkheden om uw medewerkers te trainen in onze drie Lavazza Training Centers in Nederland.

Ook Lavazza serveren?

Lavazza biedt meer dan alleen de kunst van het tweede kopje. Ontdek meer voordelen voor de horecaondernemer!

Lavazza koffiebonen

Lavazza koffiebonen

De Lavazza blends zijn met veel zorg samengesteld door onze espresso professionals. Experts zoeken altijd naar de beste koffieplantages ter wereld en selecteren voor u de beste bonen. Door de bonen op verschillende wijze te branden en te mengen, ondergaan deze een metamorfose en krijgen deze hun eigen aroma. Met zorg zijn de verschillende melanges samengesteld.

Social Responsibility

Social Responsibility

¡Tierra! was Lavazza’s eerste onafhankelijke Corporate Social Responsibility project. ¡Tierra! is meer dan alleen een Fairtrade koffie van Lavazza, het is een groot schalig project. Het doel van het project is om de leefomstandigheden en kennis van de plaatselijke bevolking te bevorderen en te verbeteren, zodat deze in staat is om de koffieproductie, waarvan zij afhankelijk zijn, rendabeler te maken. Dit in een betere sociale, economische en milieuvriendelijke omgeving met goede toekomstperspectieven.

Organic

Organic

}
dividing
Zakelijke aanvraag

Zakelijke aanvraag

Doe een geheel vrijblijvend voor een koffieoplossing bij u op de zaak?

Doe een aanvraag
Training Center

Training Center

Voor haar klanten heeft Bluespresso op meerdere locaties in Nederland officiële Lavazza Trainingscentra.

Lees meer
Lavazza Blue machines

Lavazza Blue machines

Om een perfecte koffie te maken heeft u naast kwaliteitskoffie ook de juiste koffiemachine nodig.

Bekijk onze Lavazza Blue machines
dividing