De Italiaanse koffiebeleving op het werk

De Italiaanse koffiebeleving op het werk

Koffie op het werk

Contact opnemen
De Italiaanse koffiebeleving op het werk

De Italiaanse koffiebeleving op het werk

Koffie op het werk

Contact opnemen

De Italiaanse koffiebeleving afgestemd op uw werkvloer

Met Lavazza op kantoor evenaart u de kwaliteit die men verwacht op een Italiaans terras. Dat werkt bijzonder lekker, wordt gewaardeerd en maakt de gesprekken met uw relaties een stuk aangenamer. Goede koffie smaakt naar business.

Contact opnemen
img

Wat Lavazza u kunt bieden

 • Wat Lavazza u kunt bieden

  Internationaal A-merk

  Lavazza staat al meer dan 130 jaar symbool voor de Italiaanse koffiecultuur en is wereldwijd bekend om de koffiekwaliteit. Inmiddels wordt in meer dan 140 landen Lavazza koffie gedronken!

 • Wat Lavazza u kunt bieden

  Italiaanse kwaliteit

  Kiest u voor Lavazza, dan kiest u voor de topkwaliteit blends van de Maestros van Espresso. Bonen van een constant hoge kwaliteit afkomstig van de beste origins, in Italië gebrand. Goede koffie verhoogt immers de werknemerstevredenheid en werksfeer.

 • Wat Lavazza u kunt bieden

  Schaalbaar totaalconcept

  Lavazza biedt een brede range aan maatoplossingen voor uw bedrijf. Van een compacte design capsulemachine voor uw (klein)kantoor, tot aan een volledige ingerichte coffee corner.

 • Wat Lavazza u kunt bieden

  Betaaloplossingen voor self service

  Wilt u de mogelijkheid om een vergoeding te vragen voor een kop koffie? Dan is een koffiemachine met een betaalsysteem ideaal voor u. Een koffiemachine met muntinworp of contactloos betalen, beide oplossingen behoren tot de mogelijkheden.

 • Wat Lavazza u kunt bieden

  Sterke reputatie in duurzaam ondernemen

  Forbes geeft Lavazza een top 10 notering in de lijst van de meest gerenommeerde bedrijven ter wereld op het gebied van duurzaam ondernemen. Zo heeft Lavazza zich onder meer gecommitteerd aan de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties. Deze doelen zijn een cruciaal onderdeel van de bedrijfsvoering. Op deze manier wordt toegewerkt naar een CO2 neutraal productieproces in 2030.

 • Wat Lavazza u kunt bieden

  Excellente service & volledig ontzorgd

  Wij geloven oprecht dat persoonlijk contact, in combinatie met een samenwerking op maat, uitstekende ingrediënten zijn voor succes. Zodra u aangeeft met Lavazza te willen werken, gaan we samen direct aan de slag om de Italiaanse koffiebeleving naar uw onderneming te brengen.

 • Wat Lavazza u kunt bieden

  Een uitstekend visitekaartje

  Goede koffie is een goed visitekaartje aan uw klanten toe. En dat smaakt naar business.

 • Wat Lavazza u kunt bieden

  Gratis levering

  Op werkdagen worden alle bestelling die voor 17.00 uur worden geplaatst, dezelfde nog aangeboden bij PostNL en kosteloos verstuurd.

 • Wat Lavazza u kunt bieden

  24/7 online bestellen

  Met het online bestelplatform plaatst u snel en soepel uw bestelling. Log in op uw ‘Mijn Lavazza’ account en u heeft al uw administratie direct beschikbaar. Door de facturen, bestellijsten, bestelstatus, klant-specifieke prijzen, factuur- en bezorgadres, etc. op één online locatie aan te bieden, proberen wij het u zo makkelijk mogelijk te maken.

Kunnen we u ergens mee helpen?

Voor elke type onderneming de perfecte oplossing

Contact opnemen
Kantoor

Kantoor

Ook voor kantoren biedt Lavazza een mooi assortiment aan strak vormgegeven capsulemachines. De compacte design-automaten lenen zich perfect voor zakelijk gebruik in compacte ruimtes, zoals een vergaderruimte of boardroom, bij de receptie of in de koffiehoek van een kantoor. De LB Classy is een machinelijn waar elegantie, design en innovatie samenkomen. Een aanwinst voor bedrijven waar goede koffie onderdeel van de bedrijfscultuur is.

Ontdek meer
Detailhandel

Detailhandel

Heet de klant een warm welkom met een goede kop Lavazza koffie. Wij bieden u een perfecte koffieconcept op maat.

Ontdek meer
Industrie

Industrie

Voor de grotere zelfbediening locaties, zoals fabriekshallen, publieke ruimtes, scholen en sportverenigingen zijn diverse koffieconcepten beschikbaar. Stuk voor stuk betrouwbare capsulemachines met een groot aantal productselecties waarin kwaliteit, efficiëntie en gebruiksgemak centraal staan.

Ontdek meer
Koffie on the go

Koffie on the go

We hechten steeds meer waarde aan een goede kop koffie voor onderweg. En daarvoor is men ook bereid meer voor te betalen en zelfs voor om te rijden. Hierbij is het vooral belangrijk dat de producten van standaard hoge kwaliteit en gemakkelijk te verkrijgen zijn. Met onze vendingconcepten, betaaloplossingen en Italiaanse kwaliteitskoffie was self service nog nooit zo lekker makkelijk voor zowel u als de klant.

Ontdek meer
Klein kantoor / Home office

Klein kantoor / Home office

Voor kleine bedrijven, kantoren en home offices biedt Lavazza een mooi assortiment aan strak vormgegeven capsulemachines. De compacte design-automaten lenen zich perfect voor zakelijk gebruik in compacte ruimtes. Een aanwinst voor kleine bedrijven waar goede koffie onderdeel van de bedrijfscultuur is.

Ontdek meer

Toegang tot het grootste koffie-instituut ter wereld

Meer informatie
Oostzaan – Lavazza Training Center

Oostzaan – Lavazza Training Center

Aangrenzend aan de ring van Amsterdam bevindt zich het eerste en tevens grootste Lavazza Training Center. Als onderdeel van het Experience Center, waar o.a. diverse culinaire opleidingen en de showroom zijn gevestigd, is het meer dan een trainingscentrum voor koffie. De locatie is gevestigd in ons hoofdkantoor, direct gelegen naast de A8 en daarmee uitstekend te bereiken voor u en uw medewerkers.

Breda – Lavazza Training Center

Breda – Lavazza Training Center

Lavazza heeft inmiddels ook voet aan grond gezet in het Brabantse Breda. In deze bourgondische stad is het Inspirium gelegen. Het Inspirium is een ‘one stop’ inspiratiecentrum voor horecaondernemers, elk met een eigen toegevoegde waarde aan het concept. Onder hetzelfde dak is het derde Training Center gehuisd. Vanuit deze locatie, kan Lavazza tevens de partners in het zuiden van Nederland en België zo goed en snel mogelijk bedienen.

Oosterwolde – Lavazza Training Center

Oosterwolde – Lavazza Training Center

Het Training Center Oosterwolde bevindt zich in het centrum van Noord-Nederland. Een goed bereikbare uitvalsbasis voor de partners die zijn gevestigd in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Gelderland. Onder het dak van onze partner VHC ActiFood is een compacte ruimte voorzien van alle gemakken: van high-end Wega machines tot een SCA-gecertificeerde barista.

Ook lekker werken met Lavazza?

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een koffieoplossing voor uw zaak? Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.