Keuken van Leer

Keuken van Leer

In de monumentale leerfabriek van Oisterwijk is Keuken van Leer gevestigd. Ooit de grootste leerfabriek van Europa. Keuken van Leer is het restaurant van Meester Boulanger en Meester Patissier Robèrt van Beckhoven en zijn team. Hij is de enige in Nederland die deze combinatie van titels draagt. Bij Keuken van Leer geniet u van het goede Brabantse leven in brede zin. Gastvrijheid, met liefde bereide gerechten en natuurlijk veel lekkers uit eigen bakkerij zijn hiervan de belangrijkste ingrediënten. In alles wat Robèrt en zijn team doen staat voor vakmanschap en kwaliteit, waardoor herkenbare ingrediënten en gerechten plotseling weer verrassen in smaak en beleving. Herkenbaar, maar dan zó goed uitgevoerd dat u niet weet wat u proeft. 

 

By Robèrt

Onder hetzelfde dak is sinds 2014 ook bakkerij Bij Robèrt te vinden. Via een 45 meter lange glazen wand kunt u de (banket)bakkers aan het werk zien. Want, zo zegt Robèrt: 'We zijn trots op ons vak en laten u graag zien hoe we werken. Al onze producten zijn écht zelfgemaakt, van eerlijke producten.' Kwaliteit, daar draait het om. Vakmanschap en eersteklas grondstoffen zijn daarbij essentieel. Daarom werkt Robèrt met eerlijke, waar mogelijk biologische en duurzame producten. In lijn met dit idee is dan ook gekozen voor diverse koffies van Lavazza ¡Tierra!. ¡Tierra! is het resultaat van de ethische toewijding van Lavazza aan duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid. Het project draait sinds 2002 in samenwerking met de Rainforest Alliance, een NGO die de rechten en het welzijn van de boerengemeenschappen bevordert door boerderijen te certificeren die moeten voldoen aan strenge sociale en milieunormen. De ¡Tierra! blends zijn koffie’s waar duurzaamheid en kwaliteit samenkomen.