Voor de Italiaanse koffiebar beleving in uw zaak

Voor de Italiaanse koffiebar beleving in uw zaak

Lavazza voor de horeca

Contact opnemen
Lavazza voor de horeca

Lavazza voor de horeca

De échte Italiaanse koffie

Contact opnemen

De Italiaanse koffiebar beleving in uw horecagelegenheid

De Italiaanse koffiebeleving bij u in de zaak? Lavazza biedt u een brede lijn aan professionele koffiemachines, de beste kwaliteit koffiebonen en professionele ondersteuning. Wij zijn ons ervan bewust dat er meer nodig is dan dat. Als onderdeel van de service zijn er dan ook onbeperkte mogelijkheden om uw medewerkers kosteloos te trainen in onze drie Lavazza Training Centers in Nederland.

Contact opnemen
img

Uw voordelen op een rij

 • Uw voordelen op een rij

  Internationaal A-merk

  Lavazza staat al meer dan 130 jaar symbool voor de Italiaanse koffiecultuur. Wereldwijd staat het merk bekend om de constant hoge kwaliteit van zijn koffie. Inmiddels wordt Lavazza dan ook al in meer dan 140 landen gedronken. Al vanaf halverwege de 20ste eeuw is de familie Lavazza zich al bewust van het feit dat uw gasten niet alleen eten en drinken met de mond, maar ook met de ogen. Met een rijke geschiedenis in de wereld van reclame en design, weet Lavazza ook uw toekomstige gasten aan te spreken.

 • Uw voordelen op een rij

  Bekroonde koffie

  Vijf van onze koffies zijn met een Gouden Medaille bekroond door de International Institute of Coffee Tasters.

 • Uw voordelen op een rij

  Gratis baristatraining

  Gratis opleiding in 1 van de 3 Lavazza Barista Training Centers naar keuze. Lavazza is namelijk meer dan een goede kop Italiaanse koffie welke bestaat uit de juiste ingrediënten, gemaakt met de beste machines. Een cruciaal deel van de beleving wordt namelijk bepaald door de bereiding. Onze horecapartners en hun werknemers worden hier kosteloos opgeleid door onze officiële baristi in één van de drie Lavazza Training Centers.

 • Uw voordelen op een rij

  Schaalbaar totaalconcept

  Wij ontzorgen u op het gebied van uw koffie-invulling, zodat u meer tijd heeft voor wat écht belangrijk is in de horeca: gastvrijheid. Van koffie, servies tot koffiemachines en baristatrainingen, wij hebben voor elk type horeca-onderneming en context een ideale koffieoplossing op maat.

 • Uw voordelen op een rij

  Excellente service & ondersteuning

  Wij geloven oprecht dat persoonlijk contact, in combinatie met een samenwerking op maat, uitstekende ingrediënten zijn voor succes. Zodra u aangeeft met Lavazza te willen werken, gaan we samen direct aan de slag om de Italiaanse koffiebeleving naar uw horecaonderneming te brengen.

 • Uw voordelen op een rij

  Italiaanse topkwaliteit

  Kiest u voor Lavazza, dan kiest u voor de topkwaliteit blends van de Maestros van Espresso. Bonen van een constant hoge kwaliteit afkomstig van de beste origins, in Italië gebrand.

 • Uw voordelen op een rij

  Sterke reputatie in duurzaam ondernemen

  Forbes geeft Lavazza een top 10 notering in de lijst van de meest gerenommeerde bedrijven ter wereld op het gebied van duurzaam ondernemen. Zo heeft Lavazza zich onder meer gecommitteerd aan de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties. Deze doelen zijn een cruciaal onderdeel van de bedrijfsvoering. Op deze manier wordt toegewerkt naar een CO2 neutraal productieproces in 2030.

 • Uw voordelen op een rij

  24/7 online bestellen

  Met het online bestelplatform plaatst u snel en soepel uw bestelling. Login op uw ‘Mijn Lavazza’ account en u heeft al uw administratie direct beschikbaar. Door de facturen, bestellijsten, bestelstatus, klant-specifieke prijzen, factuur- en bezorgadres, etc. op één online locatie aan te bieden, proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. U hoeft niet meer uw mailbox door te spitten op zoek naar dat ene mailtje met factuur of dat andere mailtje met de bestelstatus.

 • Uw voordelen op een rij

  Gratis levering

  Op werkdagen worden alle bestelling die voor 17.00 uur worden geplaatst, dezelfde nog aangeboden bij PostNL en kosteloos verstuurd.

Kunnen we u ergens mee helpen?

Voor elke type horeca een oplossing

Contact opnemen
Restaurant

Restaurant

De koffiemachine is een prominent onderdeel van het interieur in uw restaurant. Het is een echte sfeermaker die in één oogopslag duidelijk maakt waar uw onderneming voor staat. Waar halfautomaten ambacht en kwaliteit uitstralen, staan capsulemachines voor gebruiksgemak en efficiëntie. Voor elk type restaurant wordt een oplossing geboden en is te aanschouwen, te proberen en het resultaat te proeven.

Ontdek meer
Grand Café / Lunchroom

Grand Café / Lunchroom

Het assortiment is breed, van compacte volautomatische machines voor de kleine cafés tot grote volautomaten tot professionele halfautomaten voor grotere cafés. Voor elke horecagelegenheid is een gepaste oplossing beschikbaar.

Ontdek meer
Hotel

Hotel

Breng de wereldbekende Italiaanse 5-sterrenkoffie naar het ontbijtbuffet, de hotelkamers, het hotelrestaurant en de lounge met een van onze koffieconcepten voor hotels. Denk ook aan 'shop in lounge' of coffee-to-go! Voor elke ruimte en concept hebben wij een passende koffie en koffiemachine.

Ontdek meer
Fine Dining

Fine Dining

Al geruime tijd werken wij nauw samen met de haute cuisine. Niet alleen als leverancier van koffie van absolute topkwaliteit, professionele koffiemachines en kennis, maar ook als partner voor het ontwikkelen van nieuwe manieren van koffieconsumptie. Verras uw gasten. Serveer koffie, maar dan totaal anders.

Ontdek meer

Toegang tot het grootste koffie-instituut ter wereld

Meer informatie
Oostzaan – Lavazza Training Center

Oostzaan – Lavazza Training Center

Aangrenzend aan de ring van Amsterdam bevindt zich het eerste en tevens grootste Lavazza Training Center. Als onderdeel van het Experience Center, waar o.a. diverse culinaire opleidingen en de showroom zijn gevestigd, is het meer dan een trainingscentrum voor koffie. De locatie is gevestigd in ons hoofdkantoor, direct gelegen naast de A8 en daarmee uitstekend te bereiken voor u en uw medewerkers.

Lees meer
Breda – Lavazza Training Center

Breda – Lavazza Training Center

Lavazza heeft inmiddels ook voet aan grond gezet in het Brabantse Breda. In deze bourgondische stad is het Inspirium gelegen. Het Inspirium is een ‘one stop’ inspiratiecentrum voor horecaondernemers, elk met een eigen toegevoegde waarde aan het concept. Onder hetzelfde dak is het derde Training Center gehuisd. Vanuit deze locatie, kan Lavazza tevens de partners in het zuiden van Nederland en België zo goed en snel mogelijk bedienen.

Lees meer
Oosterwolde – Lavazza Training Center

Oosterwolde – Lavazza Training Center

Het Training Center Oosterwolde bevindt zich in het centrum van Noord-Nederland. Een goed bereikbare uitvalsbasis voor de partners die zijn gevestigd in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Gelderland. Onder het dak van onze partner VHC ActiFood is een compacte ruimte voorzien van alle gemakken: van high-end Wega machines tot een SCA-gecertificeerde barista.

Lees meer

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een koffieoplossing voor uw zaak? Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.