Profiteer nu!

Profiteer nu!

A Modo Mio Jolie én 100 Cups vanaf 89,-

Ontdek meer
Profiteer nu!

Profiteer nu!

A Modo Mio Jolie Plus én 100 Cups voor 99,-

Ontdek meer

Ook Lavazza bij jou thuis?

A Modo Mio, vrij vertaald “Op Mijn Manier”, speelt in op het feit dat smaken verschillen. Met slechts één druk op de knop bepaalt de koffiedrinker zelf, naar eigen smaak, de sterkte van de koffie. De smaak, crema en body kunnen vervolgens worden bepaald middels een breed assortiment aan melanges in capsulevorm. Beschikbaar in 6 stijlvolle kleuren.

Ontdek het verschil

Jolie vs. Jolie Plus

Waar de standaard uitvoering van de Jolie met één knop de koffiestroom zowel start en stopt, heeft de Jolie Plus twee voorgeprogrammeerde knoppen. Een knop voor het zetten van espresso en een knop voor het zetten van een lungo. De A Modo Mio Jolie Plus is exclusief verkrijgbaar in de kleuren zilver en gunmetal. Kies je favoriet!

Superieure kwaliteit, authentieke smaak

A Modo Mio Jolie. Een synergie tussen machine en capsule. Het resultaat? De perfecte espresso. Elke keer weer. De capsules zijn vacuüm verpakt om de versheid en geur optimaal te conserveren, zoals een pas geopend pak koffie. Onze blends, ontwikkeld in Lavazza's laboratoria en gebrouwen met de juiste hoeveelheid koffie garanderen continu uitstekende resultaten. Het langzame extractieproces brengt vervolgens de unieke karakteristieken van de blends naar boven. De zeven meegeleverde melanges zijn zeer zorgvuldig samengesteld, gebrand en gemalen. Ontdek jouw favoriet!

img

Meld je aan voor de nieuwsbrief

En je bent altijd als eerste op de hoogte van nieuwe koffieproducten, inspiratie, winacties en aanbiedingen.