How to Cold Brew

How to Cold Brew

Bereid zelf de perfecte Cold Brew of Cocktail

Bekijk masterclasses
Nieuw in assortiment

Nieuw in assortiment

La Reserva de ¡Tierra! India

Bekijk nu
A Modo Mio Smeg

A Modo Mio Smeg

De stijlicoon, made in Italy

ONTDEK NU
Dé Italiaanse koffiebar beleving

Dé Italiaanse koffiebar beleving

Een totaalbeleving perfect afgestemd op uw zaak

Ontdek meer

De oplossingen

Lavazza heeft voor elke locatie de beste koffie-oplossing. Anders gezegd: u kunt overal en op elk gewenst moment genieten van de allerlekkerste Italiaanse koffie, of het nu binnen de horeca is, thuis of op kantoor, Lavazza biedt een pasklare oplossing.

Horeca

Horeca

Liever de ultieme koffiebeleving bij u in de zaak? Dan biedt Lavazza u een brede lijn aan professionele koffiemachines, de ...

Lees meer
Thuisgebruik

Thuisgebruik

Heeft u altijd al de volgens u perfecte koffie, die u normaal gesproken op een leuk Italiaans terras krijgt voorgeschoteld, ...

Lees meer
Klein zakelijk - kantoor

Klein zakelijk - kantoor

We zijn het erover eens dat uw medewerkers en gasten van cruciaal belang zijn voor en binnen uw organisatie. In die gevallen ...

Lees meer

5x Goud

Ook met bekroonde koffie werken?

Vijf van onze koffies zijn bekroond met een Gouden Medaille door de International Institute of Coffee Tasters (IIAC) tijdens de International Coffee Tasting 2020. Ontdek onze kwaliteitskoffies.

Ontdek de winnaars

4 Masterclasses: Cold Brew & Cocktails

Cold brew koffie heeft de laatste jaren fors gewonnen aan populariteit en wordt gewaardeerd om de subtiele zoete smaak en verfrissende boost. Cold brew is een methode om koffie te zetten zonder koffiemachine en het wordt gebrouwen met koud water. Het proces duurt zo’n 12 uur en het resultaat is echt anders dan een met heet water gezette 'iced coffee': zachter, zoeter en nauwelijks bitter. De klassieke Lavazza Cold Brew is ook een perfect basis voor een heerlijke zomerse cocktail. Lavazza barista Jos Elve legt je in 4 video's stap-voor-stap uit hoe je zelf de verfrissende boosts bereidt voor jouw gasten!

Bekijk masterclasses
img
Lavazza Training Center Nederland

TRAININGEN EN TASTINGS

Lavazza Training Center Nederland

Met wereldwijd meer dan 60 trainingscentra is Lavazza met afstand het grootste opleidingsinstituut voor het maken van de perfecte koffie. Alvorens u met Lavazza koffie gaat werken, worden u en uw medewerkers getraind in het maken van de beste koffieklassiekers en lekkerste koffiespecials.

Lees meer BEKIJK DE VIDEO

Wij delen graag onze passie voor koffie met u.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe producten en profiteren van leuke aanbiedingen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.