A Modo Mio Smeg

A Modo Mio Smeg

De nieuwe stijlicoon, made in Italy

ONTDEK NU
Heeft u ze al geprobeerd?

Heeft u ze al geprobeerd?

Nespresso® Compatible Cups. Probeer nu voor 12.50

BESTEL HIER
Dé Italiaanse koffiebar beleving

Dé Italiaanse koffiebar beleving

Een totaalbeleving perfect afgestemd op uw zaak

Ontdek meer

De oplossingen

Lavazza heeft voor elke locatie de beste koffie-oplossing. Anders gezegd: u kunt overal en op elk gewenst moment genieten van de allerlekkerste Italiaanse koffie, of het nu binnen de horeca is, thuis of op kantoor, Lavazza biedt een pasklare oplossing.

Horeca

Horeca

Liever de ultieme koffiebeleving bij u in de zaak? Dan biedt Lavazza u een brede lijn aan professionele koffiemachines, de ...

Lees meer
Thuisgebruik

Thuisgebruik

Heeft u altijd al de volgens u perfecte koffie, die u normaal gesproken op een leuk Italiaans terras krijgt voorgeschoteld, ...

Lees meer
Klein zakelijk - kantoor

Klein zakelijk - kantoor

We zijn het erover eens dat uw medewerkers en gasten van cruciaal belang zijn voor en binnen uw organisatie. In die gevallen ...

Lees meer

Ook lekker werken met Lavazza?

Met Lavazza op kantoor evenaart u de kwaliteit die men verwacht op een Italiaans terras. Dat werkt bijzonder lekker en maakt de gesprekken met uw relaties een stuk aangenamer.

Bekijk alle machines voor op kantoor

Het verhaal van Lavazza

Luigi Lavazza was een Italiaanse koffiebrander vol initiatief, creativiteit en passie voor zijn werk. Hij richtte zijn bedrijf op in Turijn en besloot als detailhandelaar koffie te gaan branden en verkopen. Luigi ontdekte de verschillende landen van herkomst en de kenmerken van de koffieplant en verstond als geen ander de kunst van het ‘blenden’. Namelijk om met verschillende melanges te kunnen voldoen aan wat zijn klanten lekker vinden.De verschillende soorten koffie van Lavazza, die we vandaag de dag drinken, zijn ontsproten aan zijn ideeën. Dat betekent: soorten koffie die in verschillende delen van de wereld zijn geoogst, bewerkt, gemengd en gebrand, met elkaar combineren om zo de lekkerste koffie te krijgen.

Lees meer over lavazza
img
Lavazza Training Center Nederland

TRAININGEN EN TASTINGS

Lavazza Training Center Nederland

Met wereldwijd meer dan 60 trainingscentra is Lavazza met afstand het grootste opleidingsinstituut voor het maken van de perfecte koffie. Alvorens u met Lavazza koffie gaat werken, worden u en uw medewerkers getraind in het maken van de beste koffieklassiekers en lekkerste koffiespecials.

Lees meer BEKIJK DE VIDEO

Wij delen graag onze passie voor koffie met u.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe producten en profiteren van leuke aanbiedingen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.